SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ

Bölümümüzü Yeni Kazanan Öğrencilerimize Oryantasyon Programı Düzenlendi

02.10.2023 06:00

Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Özgür YEŞİLYURT ile birinci sınıf öğrencileri danışmanı Arş. Gör. Murat GENÇ'in katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında bölümümüzü yeni kazanan öğrencilerimize bölümümüz, fakültemiz ve üniversitemizdeki birimler hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği, muafiyet ve intibak yönergesi, öğrenci disiplin yönergesi ve dilekçe hakkı-hiyerarşik başvuru usulleri hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra kampüs içindeki yaşam alanları (idari birimler, derslikler, kütüphane, yemekhane vb.) tanıtıldı. Buna ek olarak,  öğrencilerimize yönelik bağımlılıklarla mücadele konusunda farkındalık sunumu yapıldı.